Win een prijs op de kindervrijmarkt

Win een prijs op de kindervrijmarkt

Nieuwsbericht

Win een prijs op de kindervrijmarkt

Koningsdag wordt dit jaar vast weer een mooie, gezellige en vrolijke dag! Als de zon onze beste bezoeker wordt die dag, kan het niet meer kapot.

In de Boscotondotuin heeft het Helmond Oranje Comité weer een kindervrijmarkt georganiseerd. Een markt voor en door kinderen. Honderden kinderen bieden daar hun speelgoed of te klein geworden kleding aan. Ook zijn er vaak kinderen die thuis heerlijke cakejes hebben gebakken of kinderen die een muziekinstrument bespelen en op Koningsdag een spetterend optreden verzorgen.

Op het podium zullen verschillende dans- en muziekgroepen optreden. Het programma hiervoor is te vinden op de website van het Oranje Comité. Naast de geplande optredens is er echter ook nog tijd vrijgelaten voor kinderen die spontaan willen komen zingen, dansen of een muziekinstrument bespelen. Let op de momenten voor het “open podium”.

Dit jaar zal er een koffiekraam zijn, verzorgd door de Ladies Circle Helmond, zodat u ook even kunt relaxen met een lekker kopje koffie. Ook BLIKKIE de VOORLEESBUS van de Bibliotheek staat op het open veld; de hele dag zijn daar kinderen welkom om naar een verhaaltje te komen luisteren.

Kinderen kunnen een prijs winnen!!!

Over heel de markt zijn letters verspreid. Deze letters vormen samen een woord. De kinderen krijgen een formulier mee waar ze de letters en het woord kunnen invullen.

Het formulier kunnen ze in speciaal daarvoor gemaakte brievenbus stoppen en de voorzitter van het Helmonds Oranje Comité haalt hier aan het einde van de dag drie winnaars uit. Het Oranje Comité zorgt ervoor dat de prijs bij de winnaars terecht komt.

De prijzen zijn niet mis en zeker de moeite waard om op Koningsdag op zoek te gaan naar de letters:

  • 4 kaartjes voor Pathé Bioscoop
  • 4 pannenkoeken bij de pannenkoekenboot
  • 4 toegangskaarten Monkeytown

 

Koningsdag wordt weer gezellig, kom naar de kindervrijmarkt en “sla uw slag”.