Muzikale activiteiten in Helmond

Muzikale activiteiten in Helmond

Nieuwsbericht

Muzikale activiteiten in Helmond

Het Helmonds Oranje Comité verzorgt op Koningsdag, donderdag 27 april 2017, als vanouds een aantal muzikale activiteiten in Helmond.

Zoals de traditie inmiddels is, wordt Koningsdag geopend met de mooie klanken van onze stadsbeiaardier Rosemarie Seuntjens die een vrolijk programma heeft opgesteld en van 10.00 uur tot 11.00 uur vanuit de Lambertuskerk te horen is in de gehele binnenstad.

In de zorginstellingen worden de Koningsdag activiteiten opgeluisterd door diverse optredens:

  • Pannehoeve: koor Euphonia
  • Eeuwsels: duo Big Friends
  • Rivierenhof: The Old Timers
  • Ameide: Senioren Harmonie

De aubade voor het Elkerliek ziekenhuis wordt dit jaar verzorgd door De Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia, zij gaan daarna naar het kasteel voor de feestelijke serenade voor de gedecoreerden.

In het centrum is er dit jaar ook weer volop muziek: op de kop van de markt treedt de bekende Egerland kapel Zum Grünen Kranz op, gevolgd door een feestelijk optreden van De Medlies, die vrolijke en gezellige nummers ten gehore brengen.

U kunt dit jaar wederom ook in de binnenstad van de Hollandse artiesten genieten en wel op een extra muzikale locatie op de Steenweg.

Dweilband Navenant kunt u overal in de stad tegen komen, zij zijn inmiddels een vaste vrolijke noot op de Helmondse Koningsdag.