Hoomrun Dance Studios, Fatih Jackson en Gewoon Mounir treden op in Boscotondotuin

Hoomrun Dance Studios, Fatih Jackson en Gewoon Mounir treden op in Boscotondotuin

Nieuwsbericht

Hoomrun Dance Studios, Fatih Jackson en Gewoon Mounir treden op in Boscotondotuin

Hoomrun Dance Studios oftewel HDS is een dansschool, gevestigd op 4 locaties in Helmond namelijk in: ‘t Brandpunt (Brandevoort), TOV-Gebouw Helmond (HelmondCentrum), Sportcitadel (Brouwhuis), De Geseldonk (Mierlo-hout) en sinds september 2013 ook een locatie in Mierlo.

HDS is een dansschool waar hip hop, breakdance en street-jazz lessen gegeven worden.
De hip hop danslessen worden gegeven door Sherman Doesburg. Sherman is een zeer ervaren danser, o.a. bekend van Nickelodeon’s Zirkus Zirkus en T-Spoon die al jaren actief is in de dansscène (Tv producties, achtergrond dansen, videoclips, danswedstrijden en de choreografie van allerlei artiesten) en alles op het gebied van entertainment.

Fatih Jackson

Fatih Jackson is een Michael Jackson tribute -act waarbij je het gevoel krijgt dat je echt naar Michael Jackson staat te kijken. Zo echt en zo dichtbij.

Mounir

Wellicht kent u Gewoon Mounir al als acteur door zijn diverse rollen in films, series of commercials. Zo speelde hij o.a. in Pizzamaffia en de serie Beschuldigd. Of kent u hem via uw eigen kinderen. Gewoon Mounir heeft als artiest, met name in zijn eigen stad Helmond en in de regio al in korte tijd een goede naam opgebouwd bij jongeren, kinderen en het vrouwelijke publiek door zijn vrolijke, positieve rapmuziek.

Op Koningsdag zal hij voor jullie, samen met danseressen van HDS! een spetterend optreden verzorgen!