Geef je HART voor de Koning

Geef je HART voor de Koning

Nieuwsbericht

Geef je HART voor de Koning

Wil jij meewerken aan iets heel speciaals op Koningsdag? Je eigen knoop maken in de vorm van een hart om deze samen met alle andere knopen in één groot schilderij op te nemen voor onze Koning Willem-Alexander?

Op zaterdag 26 april kan dat! Stichting KNOOP biedt in samenwerking met het Helmonds Oranje Comite alle kinderen van Helmond en omgeving de mogelijkheid om een knoop te ontwerpen in de vorm van een hart speciaal voor Koningsdag.

Stichting KNOOP is ontstaan door het initiatief van knopenkunstenaar Damir Mumini, waarbij verbinden, creëren en inspireren centraal staan. Damir en de Stichting KNOOP zijn al bekend in Helmond door het project ‘Knoop je HART vast aan Helmond’ dat begonnen is op Artimond 2013. Een project dat verbinding maakt met alle inwoners van Helmond en een kunstwerk oplevert bestaande uit een grote wijkkaart van Helmond die een puzzel is van kleine ‘hartknopen’.

Dit initiatief is natuurlijk prachtig om opnieuw te gebruiken op Koningsdag en wederom aan de slag te gaan met het maken van ‘hartknopen’ voor de Koning. Het Helmonds Oranje Comité is hierover in gesprek gegaan met Damir Mumini en vond hem enthousiast hierover.

Wil jij meewerken aan een prachtig kunstwerk, jouw eigen ontworpen ‘hartknoop’ deel zien worden van dit kunstwerk en jouw hart aanbieden aan de Koning? Kom dan op zaterdag 26 april naar de Boscotondotuin en maak jouw HART voor de Koning.